Agenda
30-11 
sinterklaas middag
17-12 
kerstgala
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Vandaag jarig
Ivan Bronder
Handige links

Nieuwsafbeelding

23-9-2016 | 
H.C.G.O. is op zoek naar een nieuwe penningmeester. In verband met het reeds aangekondigde terugtreden van Bryan Winkels als penningmeester, is onze vereniging dringend op zoek naar een vrijwilliger met een financiële achtergrond.   Welke werkzaamheden mag je zoal verwachten als penningmeester van H.C.G.O.?
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

25-9-2016 | 
Afgetekende zege voor HCGO Dames 1
HCGO Dames 1 is heeft vanmiddag de goede seizoenstart een mooi vervolg gegeven door met 5-0 te winnen van Tempo '34, HCGO was de gehele wedstrijd de bovenliggende partij. De doelpunten werden gemaakt door Romy van den Doel, Maxime de Vlugt en Sanne de keizer (3). Roos van Es uit de ME1 was deze
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

17-9-2016 | 
HCGO heeft diverse media kanalen, zo wij beschikken naast onze website over een twitter, facebook, linkedin en instagram account. HCGO heeft ook een heus YouTube Kanaal. Wij kunnen echter altijd aanvullende foto's, filmpjes en wedstrijdverslagen gebruiken. Deze kunnen via Media@hcgo.nl ingezonden worden.

Nieuwsafbeelding

19-11-2015 | 
Nieuw in de LISA-app: zelf je diensten plannen. Geef aan wanneer je zelf een bardienst kunt draaien of verantwoordelijk wilt zijn voor de ontvangst. Hoe doe je dat? Heel simpel! Open de app en kijk onder het kopje 'Meer'. Onderaan staat 'Plan uw dienst'.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

2-11-2015 | 
Rabobank Het Haringvliet, De bank die verbindt. De bank waar je bij wilt horen, als klant en als medewerker. Dát is Rabobank Het Haringvliet. Met Het Haringvliet als natuurlijke grens tussen de eilanden de Hoeksche Waard in het noorden en Goeree-Overflakkee in het zuiden, vormt Rabobank Het Haringvliet één bank, midden in de
Lees meer >>
Sponsoren
DWF
Hockey.nl