Agenda
De agenda is leeg
Hele agenda
Inloggen Mijn HCGO
Vandaag jarig
Elijah Cikot
Handige links

Nieuwsafbeelding

18-9-2017 | 
Beste (ouders van) leden,
Het bestuur van H.C.G.O. nodigt u van harte uit voor de Algemene Ledenvergadering van onze vereniging, te houden op zaterdag 7 oktober 2017 in ons clubhuis aan de Oostplaatseweg 1 te Middelharnis. Aanvang 19:30 uur.
Lees meer >>


Bijlage: ALV 07-10-2017, agenda(1).pdf

Nieuwsafbeelding

6-9-2017 | 
Beste barvrijwilliger,  Allereerst willen we je bedanken dat je tijd wil steken in het draaien van bardiensten voor HCGO. Door jouw inzet kunnen mensen na het sporten gezellig met elkaar genieten van een drankje en een hapje. Hartstikke goed en belangrijk werk! 

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

18-8-2017 | 
Stem op HCGO bij Rabobank Clubkas Campagne.
Rabobank Het Haringvliet zet ook dit jaar de Rabobank Clubkas Campagne in als dé manier voor vereniging en stichtingen om geld in te zamelen voor hun clubkas. Ook onze club doet mee aan de clubkasactie van de Rabobank. Help jij onze clubkas aan te vullen?


Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

26-6-2017 | 
De Voorbereiding op een nieuw hockeyseizoen zijn gestart! Wij nodigen je uit om kennis te maken met Hockeyclub Goeree-Overflakkee. De eerste trainingen bij HCGO zijn volledig vrijblijvend, je proeflidmaatschap wordt daarna omgezet in een volwaardig lidmaatschap.
Wie zoeken wij? 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

22-2-2017 | 
Het is vanaf vandaag weer mogelijk om zelf uw bardienst in te plannen via de LISA app op uw telefoon. Via de teammanagers zult u ook een app ontvangen met de vraag om uw medewerking. Wij verzoeken u vriendelijk doch met klem dit digitale planbord te gebruiken. indien dit niet lukt kunt u ook mailen naar [email protected] Wij rekenen op uw
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

14-9-2017 | 
Elke maand wordt een H.C.G.O. sponsor belicht op deze pagina,  het 2e bedrijf wat wij uitlichten is COAS een HCGO sponsor van het allereerste uur. Coas is teamkleding sponsor van diverse HCGO jeugdteams. 
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

20-4-2017 | 
De HCHO accommodatie commissie zoekt vrijwilligers, ken je binnen familie- of kennissenkring mensen die structureel werkzaamheden zouden willen uitvoeren op onze accommodatie en daar tijd voor willen en kunnen vrijmaken (denk bijvoorbeeld aan gepensioneerden), dan horen wij dat natuurlijk graag.

Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

4-4-2017 | 
Kom jij de HCGO Vets versterken?
Wist jij dat HCGO een heus veteranen team heeft? Dit leuke gezelligheids team traint elke maandagavond op onze accommodatie in Middelharnis. Af en toe wordt er een leuke oefenwedstrijd gespeeld, waarbij de 3e helft zeer belangrijk is.
Lees meer >>

Nieuwsafbeelding

17-9-2016 | 
HCGO heeft diverse media kanalen, zo wij beschikken naast onze website over een twitter, facebook, linkedin en instagram account. HCGO heeft ook een heus YouTube Kanaal. Wij kunnen echter altijd aanvullende foto's, filmpjes en wedstrijdverslagen gebruiken. Deze kunnen via [email protected] ingezonden worden.

Nieuwsafbeelding

2-11-2015 | 
Rabobank Het Haringvliet, De bank die verbindt. De bank waar je bij wilt horen, als klant en als medewerker. Dát is Rabobank Het Haringvliet. Met Het Haringvliet als natuurlijke grens tussen de eilanden de Hoeksche Waard in het noorden en Goeree-Overflakkee in het zuiden, vormt Rabobank Het Haringvliet één bank, midden in de
Lees meer >>
Sponsoren
DWF
Hockey.nl